Målare Borlänge

Välkommen till Bengt Stor Måleri

Vi målar om

Välkommen till vårt måleriföretag som har funnits sedan 1972. Vårt familjeföretag består av tre generationer målare. Söker du en målare i Borlänge har du kommit till rätt företag! För att verkligen vara säker på att resultatet blir professionellt och korrekt utfört bör man anlita en utbildad fackman. Det handlar ju inte enbart om att måla väggen eller fasaden för det handlar i lika stor grad också om att välja rätt sorts färg och material. Detta är förstås något som vi på Bengt Stor Måleri är experter på. 

Under nästan 50 har vi utfört våra tjänster med speciell kunskap om det måleri och de färger som är så speciella för Dalarna. Vi är ett av de äldsta målerierna i Siljansområdet. Det finns nog inget inom måleri som vi inte har varit involverade i. Vi använder oss enbart av kvalitetsprodukter som har mycket lång hållbarhet, så med vår hjälp dröjer det innan det är dags att måla om igen. Kontakta oss professionella målare oavsett vad ni än undrar över, och läs gärna mer under fliken tjänster om vårt tjänsteutbud.

 

Målare Borlänge

Nöjda kunder

Nöjda kunder är A och O. Vårt främsta mål här på Bengt Stor Måleri är självklart att alla våra kunder ska känna att de fått vad de önskat och kanske lite till.

Kvalitet

Varje uppdrag utförs med högsta kvalitet och stor noggrannhet. Det gäller både själva arbetet som utförs och de produkter som används.

Små & stora uppdrag

Oavsett om du behöver omfattande hjälp som tar mycket tid, eller om det är ett mindre uppdrag, så hjälper vi dig. Vårt företag är för alla!

Vill ni veta mer?